Härden Matstudio

Här brinner vi för upphöjda smaker, personlig service och trevlig stämning!

Härden Matstudio, som är en liten hemma hos restaurang, ligger i lilla byn Hannas mitt i hjärtat av Österlen och är ursprungligen en gammal skola från slutet på 1800-talet. Omgivet av de vackra fälten mellan Hammenhög och Glemmingebro precis bredvid Hannas vackra kyrka från 1100-talet så kan man avnjuta gedigen mat i en härlig hemmamiljö.

Hemmakvällar på Härden Matstudio

I det stora charmiga köket och under sommartid även på den mysiga uteserveringen med stor öppen grill bjuder vi in till middagar i vårt hem med tillhörande dryckespaket. Genom att bjuda max 20 förbokade gäster med bara en sittning per kväll hinner man landa, mötas och njuta i en varm, avslappnade hemmamiljö med en nära personlig service. Det blir en helkväll med en direkt kontakt med kocken, dvs Torkel, där man tas med på hans gastronomiska resa där inget har lämnats åt slumpen.

Menyerna är ständigt föränderliga och det sätts en fast meny med tillhörande dryckespaket till varje kväll. Alltid med ett vegetariskt och alkoholfritt alternativ som följer säsong, utbud och kockens humör med lokala och ekologiska råvaror i mesta möjliga mån. Samarbeten med lokala producenter och att gynna trakten är en självklarhet.

www.hardenmatstudio.se 

070-853 74 86
Ystadsvägen 195, Hannas
Restaurang, Café