Carina Hägg Design

Välkomna till min BUTIK GALLERI ATELJÈ!

KONST TEXTIL DESIGN KRITFÄRGER INREDNING GLAS

MÅLERI OCH DESIGN
Carina är utbildad på Beckmans Designskola, Modelinjen och driver sedan 1984 Carina Hägg Design, Textildesign av olika produkter, producerat i Sverige. Numera boende och verksam i Hammenhög på Österlen. Carina har haft designuppdrag för IKEA, HM, Almedahls m.fl. Bland andra kunder märks Sveriges Ambassader, UD, Harrods, NK, skolor och restauranger. Finns bl a representerad på: Möbeldesignmuséet i Stockholm. Carina Hägg Design har ställt ut på både nationella och internationella mässor i bl.a. Europa, Japan och USA.

KONST-MÅLERI
Abstrakt måleri i olika tekniker, material och strukturer, för att få fram bla. rostiga, metalliga ytor mm Möbler att kombinera med i liknande tekniker. Carina visar prov på sitt abstrakta måleri, där hon använder olika tekniker för att uttrycka en rå matrialism, som samtidigt är både utmanande och sinnlig.

Carina har också deltagit med sitt måleri på ett flertal olika Gallerier och Konstutställningar i Sverige och Danmark. Bl a Galleri Sjöhästen, Nyköping, Edsviks Konsthall, ArtNordic Köpenhamn
ITALESSE – Glas, ishinkar mm
AUTENTICO – Krit och kalkfärger för inom och utomhusmålning.
Håller kurser och utför design och inredningsuppdrag.

carinahaggdesign.se
076-221 55 07
Simrishamnsvägen 51 (väg 9), Hammenhög
Butik
Konst, Keramik, Design